Tribal Fusion Bellydance lessen

Tribal Fusion is een buikdansvorm waarbij de nadruk ligt op strakke bewegingen en isolaties. Anders dan traditionele Oriëntaalse buikdans is Tribal Fusion meer “grounded” en stoer. Het zorgt voor een stevige boost voor je zelfvertrouwen.

Voel je goed in je vel en durf het te tonen in je bewegingen, op je eigen unieke manier!

Onze Tribal Fusion buikdanslessen

Ontdek de magische wereld van Tribal Fusion Buikdans, een slangachtige stijl verweven met strakke bewegingen en isolaties. Schijf je in 👇

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar die willen kennismaken met of zich verdiepen in de diverse wereld van buikdans en lichaamscontrole willen leren door bewust met de verschillende lichaamsdelen om te gaan. Ook handig om nadien toe te passen in andere dansstijlen.

  • Beginners: wil je kennismaken met buikdans? Leren dansen met zwierige heupbewegingen, shimmies en hipdrops? Dan ben je op je plaats bij de Tribal Fusion Bellydance beginners. Armen, schouders, buik, benen, de glimlach op je gezicht: alles wordt geactiveerd!
  • Gevorderden: al wat ervaring met een basis buikdans en/of Tribal Fusion? Doe dan mee met de gevorderde en verdiep je verder in de verschillende Tribal stijlen, combo’s en technieken.

Voorzien?

De Tribal buikdans lessen dans je op blote voeten of makkelijke sportschoenen.
Draag kledij waar je je goed in voelt en vlot in kan bewegen, zoals een legging met aansluitende top.
In sommige lessen gebruiken attributen (buikdanssjaal, lange rok,…), deze zal de docent steeds op voorhand meedelen.

Wat mag je verwachten van de lessenreeks?

We starten elke les met een stevige opwarming.
Daarna besteden we aandacht aan techniek en komt er een stukje choreografie bij kijken.
We sluiten de les af met een cool down en stretchoefeningen.

Docente?

Afgelopen jaren kon je kennismaken met verschillende stijlen binnen Tribal Fusion Bellydance met docente MizKaoZ.
Zij gaf in 2021 de fakkel door aan Lady Nimlas die je met veel enthousiasme (verder) meeneemt in de wereld van Tribal Fusion Bellydance.

Lady Nimlas heeft intussen ruim 5 jaar ervaring in Tribal Fusion Bellydance. Vanaf de allereerste proefles was ze verkocht en al snel werd het een passie! Het verkennen van haar eigen grenzen binnen de dansstijl Tribal Fusion is de perfecte uitlaatklep voor haar nieuwsgierigheid!