Team Sinners

Sinners Dollhouse is een Belgische Burlesque en Boylesque/Manlesque groep, opgericht door Headmistress Lilith D’Licious in 2013.

Nadat ze in 2011 door het volgen van lessen head over heels verliefd werd op de glamour en empowerment van Burlesque, wou ze haar passie voor deze prachtige sensuele en zelfvertrouwen-boostende wereld met iedereen delen.

Heden bestaat Sinners Dollhouse uit een geweldig team!

Lilith D’Licious is de oprichtster en bezielster van Sinners Dollhouse & Antwerp Dollhouse met een passie voor dans en podia van kinds af. Haar liefde voor het showleven pushte haar om zich te scholen in verschillende dansstijlen (van ballet tot oriëntaalse dans), theater en musical. In 2011 ontdekte ze de glamoureuze en empowerende wereld van burlesque en was instant verkocht. In 2012 zette ze haar eerste stappen als burlesque performer en docent, wat ze op de dag van vandaag nog steeds met veel passie doet.

Ze geeft beginners, semi-gevorderde, gevorderde en masterclasses burlesque en is creatief directeur.

Facebook: Lilith D’Licious
Instagram: Lilith D’Licious

Pearl Ivy, winnares van Miss Pin Up Beardsterdam 2018 en finaliste Miss Pin Up international 2018, was al van jongs af aan niet van het podium te slaan. De passie begon met klassiek ballet, maar het verlangen naar verder experimenteren nam de bovenhand. Met roots in moderne dans, tapdans, Afrikaanse dans en hip hop is deze performer met attitude op constante queeste naar nieuwe manieren om deze stijlen te combineren, haar horizon te blijven verruimen en haar grenzen te verleggen.

Ze traint de Iron Ivies en is creatief co-directeur.

Facebook: Pearl_Ivy _pin_up
Instagram: Pearl Ivy

Dame Delight zette haar eerste passen in Burlesque ongeveer 10 jaar geleden. Ondertussen groeide ze uit tot een artieste geïnspireerd door verhalen van sterke vrouwen en de kracht van transformatie.
Naast het vertellen van een verhaal en het dansen is het zelf maken van kostuums en props een groot deel van de aantrekking in burlesque voor haar.

Ze geeft beginners burlesque lessen en maakt prachtige kostuums.

Facebook: Dame Delight

PonPon Pidou, in 2020 gekroond tot eerste Belgian Burlesque Queen, danst al meer dan 25 jaar. Oorspronkelijk is zij een turnster die ook jazzballet volgde. Op zoek naar nieuwe uitdagingen, is haar stijl geëvolueerd naar funk, urban en hiphop. Als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie heeft ze van haar hobby’s haar beroep kunnen maken. Na de geboorte van zoon nummer 4, ging ze op zoek naar wat meer vrouwelijke energie en vond dit in de burlesque wereld. Al snel kreeg ze de glitter, glamour & tease microbe te pakken en werd PonPon Pidou geboren.

Ze geeft Bump ‘n burlesque lessen en zorgt voor prachtige kostuumcreaties.

Facebook: PonPon Pidou
Instagram: 💙 PonPon Pidou 💙

Lady Nimlas heeft intussen 5+ jaar ervaring in Tribal Fusion Bellydance. Vanaf de allereerste proefles was ze verkocht en al snel werd het een passie! Het verkennen van haar eigen grenzen binnen de dansstijl Tribal Fusion is de perfecte uitlaatklep voor haar nieuwsgierigheid!

Ze geeft Tribal Fusion bellydance lessen.

Facebook: Lady Nimlas
Instagram: Lady Nimlas (@lady_nimlas)

Redhead Redemption staat al van in haar kindertijd op het podium. Ze begon als koormeisje in een operettegezelschap en zong later enkele grotere partijen in een aantal producties. Daarnaast deed ze ook een paar jaar moderne dans en hiphop. Zo’n zes jaar geleden kwam ze in contact met burlesque, en het voelde meteen als thuiskomen. Zelfzeker, maar met een zacht kantje, ontdekt en ontplooit ze haar vrouwelijkheid in de uitlaatklep die burlesque voor haar is.

Ze neemt even een pauze in het geven van burlesque lessen, maar maakt nog deel uit van de Iron Ivies en heeft een prachtige zangstem.

Facebook: RedheadRedemptionBurlesque

Tom of Dj Rebel Charm heeft een carrière achter de rug als (team)manager. Met up’s en down’s, vooral vanwege zijn no-nonsense aanpak, is hij letterlijk in een fabriek begonnen op de laagste post om op te klimmen tot customer service en sales manager. Hij heeft nu zijn eigen klein- en groothandel speciaalzaak in mede/honingwijn genaamd Sweet Rebel gelegen in ons burlesque paradijs Antwerp Dollhouse.

Hij is managing director bij Dollhouse als vrijwilliger en zorgt voor leuke muziekjes.

Facebook: Sweet Rebel Events

Lugna la Méchante de jongste in aantal jaren danservaring, maar daarom niet minder gepassioneerd. Haar gedrevenheid om te blijven leren en de perfectie na te streven, hebben haar ook aangezet ons initiatief mee te ondersteunen. Met haar oog voor detail en haar licht perfectionistisch kantje is ze onze aangewezen stage manager.