💫 We nodigen je uit om te komen genieten van een buitengewone reis door de geheime verlangens van je diepste fantasieën. Wees getuige van een adembenemende samensmelting van verleiding, mysterie en geekyness met een vleug Halloween. 💫

Ghoulishly Geeky, Teasingly Freaky! 😱

Stap in een wereld van betovering en verleiding met ons Sinners Dollhouse geeky Halloween burlesque extravaganza: “Dark Fantasy’!

Laat je betoveren door de bedwelmende sfeer waar verleiding en humor elkaar ontmoeten in een donkere mantel. Laat je onderdompelen in een wereld van zondige verwennerij, terwijl je omringd wordt door een publiek van de meest avontuurlijke zielen.

De Sterren: : Lilith D’Licious, Pearl Ivy, Crimson Femme, Poppy Jane, Jack Lumber, Dame Delight, Redhead Redemption, PonPon Pidou, Iron Ivies, Sinners Showgirls, LumberSnacks, Chair Cuties, Nimlas Tribe and more!

De Gast-sterren: TBA

Wat mag je verwachten?

  • Een zinnenprikkelend Nerdlesque (geeky burlesque) extravaganza met een vleug Halloween
  • Kijk voor teasers in het facebookevent.

Alle praktische info op een rij

  • WAT? Dark Fantasy – Burlesque Show
  • WAAR? Madame Fortuna (Sergeyselsstraat 20, Antwerpen)
  • WANNEER? Vrijdag 20 oktober 2023
  • HOE LAAT? Deuren 19u30, Show start 20u
  • TICKETS? 22 euro via darkfantasy.eventgoose.com

Dress to impress!
Wij hebben ons kostuum bij. En jij?