Slow Burn Burlesque online (English)

Wil je graag je sensuele zelf ontdekken en volledig aanwezig zijn in het nu? Dan is slow burn vast iets voor jou! Deze klassieke burlesque stijl is sensueel, traag met af en toe sneller accent, gericht op je zintuigen en jezelf. Het is gebaseerd op het idee dat beweging een vorm van meditatie kan zijn, ondersteund door ademen en intentie. Naast bewegingsverkenningsoefeningen leer je ook enkele slow burn choreografieën. Surrender to your sensual flow.

Lilith D’Licious introduceert je in de wereld van sensualiteit in samenwerking met The Cherry Dots.

Voor wie?
Ieder, van burlesque beginners tot ervaren burly babe, die in contact wil komen met haar sensuele kant.

Hoeveel?
Online reeks (6 lessen van 1,5 uur): 60 euro
Lessen worden in het Engels gegeven.
Inschrijven doe je hier.

Voorzien?
Voldoende plaats om te bewegen, gemakkelijke kleding en hakjes om mee te dansen. Voor de choreografieën heb je een lange (kamer)jas nodig.

Wat mag je verwachten van de Online lessenreeks?

  • 1maal per week houden we een online les met een opwarming, achtergrond & techniek, stukje choreografie en een cooldown/stretch moment.
  • Kan je er fysiek niet bij zijn? De opname van de online les kan je steeds herbekijken.
  • Tijdens de reeks van 6 lessen leer je verschillende choreografieën op sensuele muziek met per les focus op een ander lichaamsdeel.
  • Daarnaast krijg je filmpjes met opwarm en stretch oefeningen voor thuis, oefenfilmpjes van de choreografieën met uitleg en houden we leuke challenges (voor wie wil).
Benieuwd? Bekijk de korte teaser op youtube.
Schrijf je in