Roaring 20s BURLESQUE (English)

Franjes, parels, hoogvliegende benen en opzwepende muziek? Klinkt als roaring 20s burlesque! Lilith D’Licious dompelt je onder in de wereld van flappers & vintage burlesque in samenwerking met The Cherry Dots. Dans mee met de online lessenreeks in je vertrouwde thuisomgeving.

Voor wie?
Ieder, van burlesque beginners tot ervaren burly babe, die de creativiteit & diversiteit van de populairste jaren 20 dansstijlen wil gebruiken in zijn/haar “tease”.

Hoeveel?
Online reeks (6 lessen van 1,5uur): 60 euro
Lessen worden in het Engels gegeven.
Inschrijven doe je hier.

Voorzien?
Voldoende plaats om te bewegen, gemakkelijke kleding en hakjes om mee te dansen. Een stok of paraplu, Handschoenen & een rokje dat makkelijk over de heupen uit kan (ideaal een wikkelrokje).

Wat mag je verwachten van de Online lessenreeks?

  • 1maal per week houden we een online les met een opwarming, achtergrond & techniek, stukje choreografie en een cooldown/stretch moment.
  • Kan je er fysiek niet bij zijn? De opname van de online les kan je steeds herbekijken.
  • Tijdens de reeks van 6 lessen ontdek je de geschiedenis van van burlesque in de jaren ’20, de soorten en iconen. Je ontdekt de verschillende invloeden zoals lindy hop, charleston, vintage jazz chorus lines… Je leert enkele jaren ’20 geinspireerde burlesque choreo’s. Je krijgt een zicht op typerende kostuums en attributen alsook de bijpassende make-up & haar-stijl.
  • Daarnaast krijg je filmpjes met opwarm en stretch oefeningen voor thuis, oefenfilmpjes van de choreografieën met uitleg en houden we leuke challenges (voor wie wil).

Schrijf je in