Voor allen die dit dansgenre willen leren kennen, maar ook voor wie al heel wat ervaring heeft blijft de basis vol verrassingen.

CREA WORKSHOPS

* Pin-up make-up
Leer jezelf opmaken als een echte pin-up, we doorlopen de hele gezichtsopmaak van foundation tot finishing touch. Deze stijl is enorm populair voor retro fotoshoots en op het podium maar kan ook dagelijks gedragen worden in een light versie.

Eerst komende workshop: zie kalender

 

 

* Pasties maken
Wie aan burlesque denkt denkt natuurlijk ook aan pasties. Ze hoeven echter zeker niet rond en met een kwastje aan te zijn. Al is je outfit nog zo geslaagd, zonder een bijpassend setje handgemaakte pasties is hij niet helemaal af. En wil je ze niet dragen op het podium? Ze staan ook leuk als minihoedje of in de kerstboom (maar niet doorvertellen he!)

 

Eerst komende workshop: kalender

 

* Pimp your lingerie (Glitter and Glamour-editie)
Als je van glitters houdt is deze workshop iets voor jou. We leren je hoe je van je eigen basissetje lingerie een kunstwerk maakt dat kan schitteren op een podium. Alle materialen (behalve je eigen lingerie) zijn inbegrepen.
In samenwerking met Miss Smartie Sews

Eerst komende workshop: kalender

 

 

 

* Maak kennis met de naaimachine
Wie interesse heeft in mode komt vroeg of laat wel een perfect kledingsstuk tegen dat pas helemaal af zou zijn als het net dat ietsje anders was. Volg een beginnersles naaien en maak kennis met de belangrijkste functies van de naaimachine. We overlopen een groot aantal basistechnieken zodat je thuis al een beetje aan de slag kan. Bovendien hoef je ook niet met lege handen naar huis: tijdens de les maken we een retro haarsjaaltje, een strikje of een speldenkussen.
In samenwerking met Miss Smartie Sews

 

 

DANSWORKSHOPS

* Tassle twirling
Wil je graag je je act dat ietsje extra geven met een big reveal en je prachtige pasties tonen?
Benieuwd hoe je de kwastjes aan je pasties in beweging krijgt?
Onze eigen Burlesque headmistress Lilith D’Licious leert je de verschillende technieken van tassle twirling.

* Solocoaching
Onze eigen Burlesque headmistress Lilith D’Licious helpt je op weg om je (eerste) solo-optreden voor te bereiden. Voor iedereen die zichzelf wil uitdagen of zelf de handen uit de mouwen wil steken.

* Basis striptease
Voor dames (18+) die in contact willen komen met hun eigen sensualiteit, hun partner willen verrassen met een leuke strip-act of er gewoon zin in hebben. Leer sensueel en humoristisch strippen met eigen kledij, er wordt niet tot volledig naakt gegaan.
Onze lingerie blijft aan.
(Inter)nationale artiest – To be announced